Objava

Oljčno in arganovo olje

Oljčno olje

Zgodovinska spoznanja raziskav povedo, da so ljudje najprej uporabljali oljčno olje zgolj kozmetično. Neverjetne prehranske lastnosti oljčnega olja so odkrili veliko kasneje. Znanje o izjemnih kozmetičnih lastnostih oljčnega olja je bilo zbrano skozi stoletja in znanstveno uporabljeno v našem času.

Oljčno olje vsebuje galsko kislino, irridoide, flavonoide, sladkorje in polifenole, ima intenziven antioksidacijski učinek. Na kožo ima mehčalne, vlažilne, učvrstitvene in protivnetne učinke. Izkazalo se je za učinkovito večnamensko sredstvo za ustvarjanje visoko kakovostne kozmetike. Ekstra deviško oljčno olje ni kemično obdelano in je poznano po blagodejnih učinkih na zdravje in videz.

Arganovo olje

Arganovo drevo, iz katerega jedrc pridobivajo olje, v Maroku velja za čudež narave. Kožo pomlajuje, gladi gubice, z njim lahko negujemo tudi lase in nohte. Zdravi in lajša številne zdravstvene težave, ker vsebuje veliko antioksidantov, obnavlja kožo in preprečuje njeno staranje.

Zaradi vsebnosti vitamina E uničuje bakterije in glivice, poleg tega ima funkcijo razkuževanja, vlaženja, odstranjuje luskavico in zmanjšuje gube.

Kozmetika MACROVITA Olive&Argan odlično združuje ti dve organski snovi, ki se med seboj izredno dopolnjujeta. Zagotavljata dolgotrajno hrano za kožo, se borita proti gubicam, kožo zategneta in zdravita prezgodnje staranje.

MACROVITA arganovo olje dobavlja iz Maroka in oljčno olje iz Krete.


V naši ponudbi imamo izdelke z kombinacijo olivnega in arganovega olja:

Čistilni gel za obraz - Micelarno čiščenje Macrovita

Popolno čistilo za obraz

Večnamenska krema za obraz za normalno in kombinirano kožo

Multi-Effective 24hours krema za obraz za suho in dehidrirano kožo

31419-Oljčna-in-arganska-vlažilna-krema-proti-onesnaževanju---fina-mestna-krema

Anti-Pollution vlažilna krema fine smetane

Multi-učinkovita krema z hialuronsko kislino in starostno obrambo

Poglej več izdelkov

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.