Objava

Hialuronska kislina

Blog: hialuronska kislina

Hialuronska kislina je naravna sestavina, ki se nahaja v človeškem telesu in jo najdemo na primer v tekočini okoli očesnega zrkla, živčnem tkivu, koži,… Njeno delovanje povezujemo predvsem z vlogo maziva sklepov ter vračanja elastičnosti kože. Hialuronska kislina ima izjemno sposobnost zadrževanja vode.

Osnovna lastnost hialuronske kisline je, da nase veže vlago. 💦

Na začetku življenja naše telo vsebuje največjo koncentracijo hialurona (zato imajo dojenčki mehko kožo), ki pa se z leti zmanjšuje, koža pa posledično izgublja vlažnost in elastičnost.

Osnovna lastnost hialuronske kisline je, da nase veže vlago – kar tisočkat več, kot njena lastna teža. Je kot “gobica”, ki vpije vodo, hialuron pa jo zadržuje, zato je koža videti mladostna, mehka, elastična, hidrirana in čvrsta.

Kdaj je potrebno pričeti z uporabo hialuronske kisline? ✨

Koža začne izgubljati zaloge hialurona že okoli dvajsetega leta. Uporabo hialuronske kisline pa priporočamo po 40-em letu, saj takrat koža potrebuje dodatno vlaženje. Izdelki s hialuronom pomagajo koži, da postane bolj elastična, hidrirana, gladka, sveža in mlada.

Pomanjkanje nanosa hialuronske kisline lahko povzroči tanjšanje kože, sčasoma pa nastanejo globoke gube. Hialuronski lepotni eliksir iz arganovega in oljčnega olja bo na naraven način zategnil in povečal konsistenco in gostoto kože, ter ji nudil naravno vlago, koža pa posledično postane elastična in mladostna.

Lepotni eliksir s hialuronsko kislino 💫

Poleg cenjene hialuronske kisline vsebuje lepotni eliksir tudi matične celice arganovega in oljčnega olja. Vsebuje kar 98% sestavin naravnega izvora. 🌿

Lepotni eliksir revitalizira, krepi matične celice kože obraza, varuje kožo pred prezgodnjim staranjem in škodljivimi vplivi okolja. Po uporabi eliksirja s hialuronsko kislino koža postane napeta, naravno tonirana, poveča se njena konsistenca, gostota, hkrati pa nudi globoko, trajno hidracijo, elastičnost in mladosten videz.

Kako uporabljati lepotni eliksir? Vsak dan zjutraj in/ali zvečer ga nanesite na očiščeno kožo, pri čemer se izogibajte predelu okoli oči. Nežno vmasirajte, dokler se popolnoma ne absorbira.

Lepotni eliksir je dermatološko in mikrobiološko testiran in ne vsebuje mineralnega olja, vazelina, propilen glikola, silikonov in parabenov.

krema s hialuronsko kislino

Izdelki s hialuronsko kislino: 

💚 Lepotni eliksir

💚 Večnamenska krema za obraz s hialuronsko kislino

💚 Paket: večnamenska krema s hialuronsko kislino + lifting serum

💚 Paket: Anti-pollution krema za obraz + lepotni eliksir + krema za oči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.