Objava

Macrovita

MACROVITA je grško podjetje, ki že od leta 1984 izdeluje naravne izdelke za zdravje in lepoto, katerih cilj je podaljšati dolgoživost s sestavinami, ki se nahajajo v naravi.

Osredotoča se na naravno kozmetiko na osnovi oljčnega olja iz Krete, arganovega olja iz Maroka in čebeljih derivatov. Ponujajo široko paleto izdelkov za nego telesa, obraza in las, tako za ženske kot za moške, mladostnike, otroke ter dojenčke.

Sedež podjetja je v Atenah, glavnem mestu Grčije. Sestavine za izdelke dobavljajo le pri najboljših dobaviteljih. Neprestano se ukvarjajo z raziskavami, oblikovanjem, razvojem, proizvodnjo in prodajo naravne kozmetike, ki temelji na sofisticiranih kombinacijah rastlinskih olj ali rastlinskih izvlečkov, sestavin čebeljih izvorov in naravnih vitaminov.

Zdravje je lepota – MACROVITA je vir dolgoživosti

V današnjem obdobju hitenja in pozabljanja naših korenin, nas izdelki blagovne znamke MACROVITA usmerjajo k sledenju grško-rimske civilizacije, kateri so bili začetniki razvoja kozmetike.

MACROVITA nam torej daje možnost odkriti pravo pot,

od zunanjega in notranjega zdravja k lepoti.

Vodilo MACROVITE je: »V naravi najdemo najbolj kakovostne in inteligentne sestavine.«

MACROVITA grška naravna kozmetika:

  • že od leta 1984 izdeluje naravne izdelke za nego telesa in las za otroke, ženske in moške
  • prisotni so na različnih tujih trgih, kot so Kanada, Švica, Norveška, Danska, Nemčija, Italija, Anglija,..

Zaupanje ljudi v razvoj, v moč narave in njihov tesen odnos s homeopatijo in apiterapijo, sta privedla do standardizacije in kroženja naravnih izdelkov.

Raziskave o lastnostih in zmožnostih različnih rastlinskih sestavin so pripeljale do učinkovitih naravnih kozmetičnih izdelkov. Raziskave in razvoj v podjetju MACROVITA se nadaljujejo z nezmanjšanim zanimanjem in z veliko prihodnostjo, saj se zavedajo, da se naravne sestavine in njihove kombinacije praktično nikoli ne končajo!


One thought on “Macrovita

  1. Daša T. Izola pravi:

    Zelo sem zadovoljna z uporabo linije oljčnega in arganovega olja. Uporabljam šampon, balzam, gel za tuširanje, maslo za telo ter hialuronski eliksir v kombinaciji z dnevno kremo za suho kožo, kremo za okrog oči in nočno kremo. Zamenjala sem dosedanjo kozmetiko z naravno in res sem zadovoljna. Hvala za nasvet!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.