Objava

Matični mleček čebel v kozmetiki

Matični mleček čebel

 

Ali veš, da obstajajo res naravni izdelki za poravnavo mastne, aknaste kože pa hkrati suhe do dehidrirane kože?

To so izdelki, ki vsebujejo MATIČNI MLEČEK ČEBEL – pridelek naših zlatih čebelic, ki se danes uporablja v farmaciji, prehranski industriji in tudi v kozmetiki. Ja, tudi v kozmetiki!

Uvrščamo ga med funkcionalni pridelek, saj so rezultati raziskav pokazali, da ima matični mleček čebel številne funkcionalne lastnosti, kot so antibakterijska aktivnost, protivnetna aktivnost, dezinfekcijsko delovanje, antioksidativna učinkovitost, antitumorsko delovanje,… kar v kozmetiki odgovori na zgoraj zastavljeno vprašanje.

Biološka aktivnost matičnega mlečka čebel se večinoma pripisuje bioaktivnim maščobnim kislinam, proteinom in fenolnim spojinam. 

Ker se MACROVITA zaveda pomembnosti zdravja za človeka, je že od svojega začetka delovanja “pobirala”, kar je naravno v svoji prelepi Grčiji in drugod po svetu, za pridobitev čim bolj naravnih izdelkov iz avtohtonega okolja. In še danes je tako.

Ozaveščenost zdravega načina življenja je ustanovitelja, že od leta 1984, usmerjala v razvoj, da nam potrošnikom ponudi možnost naravne nege. 

Ja… tudi uporaba dobrih kozmetičnih izdelkov pripomore k bolj zdravemu načinu življenja. Samo potrebno je to miselnost ozavestiti!

Macrovita Linija na osnovi matičnega mlečka čebel & organskega oljčnega olja v svojih izdelkih vsebuje tudi propolis, beli čaj, hibiskus, aloe vero…

Vsi izdelki so BREZ: mineralnega olja, parabenov, vazelina, propilen glikola, silikonov, parabenov, SLS, SLES,…

Uporaba izdelkov bo ob redni uporabi naredila spremembo na vaši koži in dolgoročno pripomogla k razstrupljanju telesa.

Z uporabo pravih izdelkov bo odpravljena aknasta, mastna, problematična ali pa suha do dehidrirana koža, morebitne rdeče lise, ki se pojavljajo na obrazu, zaradi raznih vremenskih sprememb. 

Koža obraza bo postala bolj uravnana in bolj hidrirana, odpravljene bodo kožne gubice, izboljšan bo relief kože. 

Linija organskega oljčnega olja & matičnega mlečka čebel obsega izdelke:

  • za mladostno problematično kožo, tako za fante kot za punce
  • za zrelo kožo.

 

Za več informacij ali posvet se lahko obrneš na telefon ±386 41 326 224, kjer ti bomo osebno pomagali izbrati prave izdelke ali poslali vzorček.

One thought on “Matični mleček čebel v kozmetiki

  1. Helena P. pravi:

    Izdelke te linije uporabljam že pol leta in moja koža je z uporabo teh izdelkov lepša, predvsem pa manj aknasta, mastna. Priporočam vsem!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.