Objava

PAKET za nego obraza iz organskega ARGANOVEGA in OLJČNEGA olja

Macrovita Argan linija izdelkov za nego kože

 

Prva kombinacija izdelkov za nego obraza, telesa in las iz organskega arganovega olja iz Maroka z organskim oljčnim oljem iz Krete. Sta najboljša naravna zaveznika zdravja kože, ki na najbolj naraven način zagotavljata najdragocenejše naravne sestavine za nego telesa.

Vsaka ženska si želi imeti  lepo in zdravo kožo obraza!

Dnevna NEGA OBRAZA naj se začne s čiščenjem kože obraza.

Res ključno je, da obraz očistite 2x na dan, zjutraj in zvečer.

ZJUTRAJ:

Koža se čez noč obnavlja, zato je potrebno z nje odstraniti odmrle kožne celice. Priporočamo uporabo Čistilnega gela za “MICELLARNO” čiščenje obraza MACROVITA na osnovi micellarne tehnologije, ki ne zahteva uporabe vode.

Nato na očiščeno kožo obraza nanesite Večnamensko 24hours kremo za obraz za normalno do kombinirano kožo, ki kožo obraza navlaži, zgladi in zaščiti pred dejavniki, ki povzročajo prezgodnje staranje, hkrati pa koži nudi elastičnost, gladko teksturo, enakomerno barvo in dolgotrajno svetilnost.

ZVEČER

Za odstranjevanje navadnih ali vodoodpornih ličil, čiščenje obraza, tonificiranje in vlaženje kože obraza ponovno uporabite Čistilni gel za “MICELLARNO” čiščenje obraza MACROVITA.

Nato na očiščeno kožo obraza nanesite Večnamensko nočno kremo za obraz za vse tipe kože, ki med regeneracijo kože čez noč kožo navlaži, povečuje njeno kohezijo, elastičnost, krepi njeno naravno strukturo in hkrati zmanjšuje starosti videz, izrazne gube in pomirja kožo.

2 thoughts on “PAKET za nego obraza iz organskega ARGANOVEGA in OLJČNEGA olja

  1. Eva pravi:

    Ta paket je odlična rešitev za mojo kožo. Kombinacija argana in oljčnega olja res kožo obraza nahrani s tistim, kar moja koža potrebuje! Hvala za nasvet!

  2. Hana pravi:

    Odlična kombinacija na nego kože obraza!! Hvala za poslan paket ter darilo!
    Hana Č.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.