Objava

NARAVNA KOZMETIKA: JE BOLJŠA, VARNEJŠA?

Koža je naš največji organ in predstavlja učinkovito bariero pred vdorom tujih snovi v telo. Zdrava koža nas sama ščiti pred vdori zunanjih škodljivih dejavnikov. Ko pa se njeno stanje poslabša, se zmanjša njena sposobnost zaščite pred vdori zunanjih škodljivih dejavnikov, zato je na tem mestu pomembno uporabljati vrhunske izdelke.  

Kozmetični izdelki so zasnovani tako, da zagotavljajo dostavo učinkovin na ustrezno mesto na koži in laseh. Zato je pomembna vrhunska nega kože in las ter uporaba naravnih izdelkov, ki vzpodbujajo naraven obrambni mehanizem, naraven videz in prijeten občutek v »svoji« koži, saj izdelki ne vsebujejo telesu škodljivih snovi.

NARAVNA KOZMETIKA, KAJ JE TO? 

Da bi kozmetični izdelek poimenovali naravno, je osnovno merilo, da mora biti vsaka sestavina naravnega izvora in da je bila vsaka od teh sestavin minimalno dodatno obdelana glede na njen naravni vir. Naravne sestavine so tiste sestavine, ki jih najdemo neposredno v naravi, izolirane ali pridobljene od živali.

ZAKAJ UPORABLJATI NARAVNO KOZMETIKO?

Vsak dan večina od nas uporablja veliko različnih kozmetičnih izdelkov in tako pride naša koža in lasje v stik z velikim številom kemikalij, ki so dodani v njihovo sestavo. Verjetno ste že prebrali nekaj zastrašujočih besedil o rakotvornih in drugih škodljivih lastnostih nekaterih kozmetičnih sestavin.

Zato na primer naravna kozmetika ki vsebuje organsko oljčni  olje, arganovio olje, matični mleček čebel in za kožo koristne vitamine ponuja idealno naravno nego za obraz, telo in lase.

 

Primer take kozmetike je MACROVITA. MACROVITA je prvo grško podjetje in prvo podjetje na slovenskem trgu, ki uporablja kozmetiko v kombinaciji oljčnega in arganovega olja.

Priznani izdelovalci kozmetike že leta priznavajo, da se veliko lepotnih skrivnosti in lepotnih trikov skriva v nauku starih Grkov, ki jih Grki že desetletja obvladajo.

MACROVITA uporablja ekološko oljčno olje, ki ga proizvaja na otoku Kreta in velja za enega najboljših na svetu, in izstopa z neverjetno pozitivnim učinkom na naše telo, obraz in lase.

Naravna kozmetika MACROVITA vsebuje bogastvo več kot 200 naravnih sestavin.

Zeliščne sestavine so pridobljene v najbolj ugodnem, sončnem podnebju Grčije ali na drugih delih sveta.

MACROVITA IZDELKI NE VSEBUJEJO:

MINERALNEGA OLJA, VAZELINA, PARABENOV, SILIKONOV, GENETIČNO MUTIRANIH RASTLIN, SLES, SLS, ŽIVALSKIH SNOVI (razen čebeljih pridelkov, kot so med, propolis in matični mleček čebel)

 

Če vas taki izdelki zanimajo, vas vabimo da si ogledate veliko izbiro izdelkov tudi v naši spletni trgovini: https://naturapoint.si/trgovina/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja