Objava

NOVOSTI v Natura point

Glina x Karbonoir

V predstavitvi O NAS… smo obljubili, da bomo našo spletno trgovino oskrbovali z novimi izdelki, zato smo ponudbo dopolnili z dvema slovenskima blagovnima znamkama:

KARBONOIR je slovenska blagovna znamka, ki se ukvarja z izdelavo kvalitetne naravne kozmetike iz aktiviranega oglja, ki je pridobljeno iz kokosovih lupin. Ima sposobnost absorbiranja bakterij in umazanij, kar pomeni, da se veže skupaj z nečistočami ter jih nežno odstranjuje. Vsi izdelki so popolnoma naravni, brez dodanih kemikalij, aditivov ali ojačevalcev okusa. Je naravna alternativa sredstvom za beljenje zob in ne vsebuje nobenih umetnih substanc, ki bi lahko poškodovale zobe ali sklenino. Prejeli so tudi veganski certifikat društva Kon-cert.

karbonoir

NATURA POINT GLINAGLINA, ki je čudovita! Naravna! Čistilna! Polna mineralov! V naši ponudbi je pod našo blagovno znamko NATURA POINT v sodelovanju z T.A. NARAVA Tina Avguštin s.p. nastal:
GLINENI RITUAL ZDRAVJA glina za pitje, glina za obloge in glina za kopeli, ki nam pomagajo pri anticelulitnih in protibolečinskih tretmajih, negi obraza in refleksni masaži. Navdušenje nad uporabo gline je bilo pričakovano, saj ima izjemno terapevtsko delovanje! Zato želimo da jo spoznajo vsi, da jo uporabljajo vsi. Tako v domači lekarni in kozmetiki kot v profesionalni uporabi. Vsak dan. Da postane nega kože in skrb za zdravje vaš vsakodnevni ritual!

glina pripravljena za obloge telesa 1,7kgglina v prahu za kopeli in obloge telesa 1,5kg Prečiščena glina 600g

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja